Sök & Finn

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 15 juni 2010

Hemmafix, etapp 1:

Nu är etapp 1 påbörjad i projekt "Hemmafix"! Älsklingen har slipat trappen och jag har lagt första strykningen av kvistlack. Ska lägga på en till om ca en timme. Tänkte även grundmåla ikväll när Lillan lagt sig.

Vi har en fin vision om hur allt ska se ut och vi vet att det kommer bli bra, helt i vår stil. Vi rev bort den äckliga hallmattan idag och under kom det fram ett fint gammalt rustikt trägolv! Tänka sig vad som göms i tö... Snyggt värre men inte så praktiskt i en hall direkt innanför ytterdörren. Nåja efter all målning så ska den nya fina mattan på, blev en grå matta som ser ut som bredare plankor. Lite svårt att förklara men när vi såg den på BAUHAUS så blev vi kära båda två, haha! Väldigt snygg men samtidigt väldigt praktisk lösning som tål slaskiga barnvagshjul. Klinkers är snyggt men kändes lite hårt när man har småttingar.

Om allt går som det ska så är etapp 1 klar denna vecka. Vill gärna ha lite tidsmål och organisering när det gäller hemmafixet. Räknar med att kunna börja med sovrummet nästa vecka så det är klart innan midsommar.

Nu är det strax dags för Glamour - The Golden Days!

//Vishni

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar