Sök & Finn

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 7 juli 2010

Från 70-talet till 2000-talet!

Jäklar i min låda vad skönt det är när det är klart! Nu är etapp 3 avklarad! Jättefint med nytt golv nere i det kommande biorummet... Ska till IKEA på fredag och köpa kraftiga långa gardiner och ha som draperi på två ställen. Har en vision om hur det kommer se ut. Just ja lär till BAUHAUS och köpa ett till dörrhandtag till den ommålade vardagsrumsdörren också. Blev sååå mycket snyggare med vit dörr! Och med nytt handtag, lika som på de andra nya dörrarna så blir även denna dörr som ny. Tänk vad vit färg kan göra. Från ett slitet 70-talshus med brunt, brunt och brunt samt furu, furu och åter furu till vitt i både tak, dörrar och väggar. Alltså, det ÄR ett nytt hus!!! Ljust och fräscht och framför allt, detta är VI!

Visst är det fint med nyproduktion och skulle jag bli tvingad att bo i ett sådant hus skulle jag väl inte gråta direkt men detta är ju så mycket mer personligt och man får ju mer känsla för sitt hus när man gör saker själv. Allt kanske inte blir perfekt, ingen av oss är ju snickare men vi gör så gott vi kan och det mesta blir bra! Huvudsaken är att vi som bor här är nöjda.

Genom att vi planerar att bo här länge så känns det rätt att investera och göra precis som vi vill ha det. Även om man lär göra det lite vartefter och pö om pö. Med andra ord detta känns så bra!

//Vishni

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar