Sök & Finn

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 20 juni 2010

Kungligheterna åker hem & bröllopet är över, vad händer nu då???

Igår var en dag i kärlekens tecken! Vi åkte hem till S och M för att kolla på det kungliga bröllopet och så mumsade vi självklart på den goda bröllopstårtan och drack cider! Det kvinnliga könet satt och kommenterade allas klänningar och de manliga satt och försökte hålla på med annat, fast jag såg nog att de tjuvkikade emellanåt, hihi. Dock satt vi inte framför tv:n hela dagen, bänkade oss vid 14.00 så vi kunde se när alla gäster började anlända till kyrkan, sedan följde vi ju själva vigseln och självklart kortegen genom Stockholm!

Gissa om jag blev förtjust i Victorias brudklänning?!! Sååå himla snygg, enkel och stilren! Kändes som det var en klänning med klass men ändå med ett modernt snitt. Designern Per Engsheden hade med andra ord lyckats med sitt uppdrag!

Även på regeringsmiddagen kvällen innan fick man ju njuta av vackra galakreationer! Victorias klänning var väldigt snygg både till färg och form men däremot var jag inte så förtjust i själva tyget. Madeleines klännings var ju också en dröm, riktigt snygg!!! Även Victorias frisyr gick hem, den var ju liksom byggd lite på höjden vilket passade henne perfekt! Såg väldigt elegant ut!

Så, nu har man iallafall fått sig en dos av kungligheter och enormt vackra kreationer, vad ska man nu titta på??

//Vishni

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar